ČO?

Wingfoiling je najnovšia novinka vo svete vodno-veterných športov. Je to veľmi prístupný a jednoduchý šport, ktorý vás v krátkom čase dostane nad hladinu. Je vhodný pre všetkých, vrátane tých, ktorí nemajú žiadnu skúsenosť s windsurfingom, alebo kitingom. Malí aj veľkí, ženy aj muži, ak máte sen prežiť letnú dovolenku a zároveň robiť niečo skutočne zaujímavé a adrenalínové, wingfoiling je horúci kandidát. V našom centre vodných športov v kempe Perna na Pelješaci sa vám budú venovať profesionálni inštruktori. Doprajte si aktívny relax, ktorý vás nabije na celý rok. Referencie od našich účastníkov nájdete nižšie.

KDE?

Chorvátsko, Kemp Perna na Pelješaci (asi 3km od mestečka Orebič). Túto lokalitu volíme preto, lebo má veľmi príjemnú klímu, kamienkové pláže sú vhodné aj pre deti, tiež dostatok tieňa pod voňavými borovicami. Poskytuje možnosti ubytovania priamo na pláži. Veternými štatistikami dáva najlepšie predpoklady pre tréning začiatočníkov, mierne pokročilých aj pokročilých jazdcov. Nesurfisti zase ocenia schopnosť pelješackého vetra príjemne schladiť letné horúčavy. Lokalita súčasne dáva priestor na dovolenkový oddych sprievodu, ktorý sa nezúčastňuje kurzu.

KEDY?

Kurzy sa konajú nepretržite počas celého leta. Naše centrum je otvorené od polovice júna do konca leta. Kurzy wingfoilingu si môžete vybrať kedykoľvek v tomto čase. Tiež si vyberiete počet hodín, koľko sa chcete tejto aktivite venovať.

PRE KOHO?

Pre všetkých, ktorí milujú aktívne letné dovolenky pri vode a vo vode. Na kurze vás naučíme základy (začiatočníci) wingfoilingu alebo sa môžete zdokonaliť (pokročilí). Vhodné aj pre deti cca od 10 rokov. Bez hornej vekovej hranice.

PROGRAM

Individuálny prístup vám dáva slobodu učiť sa vo vybraných hodinách a zvyšok času stráviť pri ďalšom programe. Kurz wingfoilingu si takto môžete prispôsobiť vlastným požiadavkám výberom z viacerých možností, ktoré ponúkajú rôznu intenzitu a čas strávený na vode.
Okrem wingfoilingu ponúkame možnosť vyskúšať aj ďalšie športy — windsurfing, kiting, paddleboarding, potápanie, wakeboarding, vodné lyžovanie. Lokalita ponúka aj nespočetné možnosti ďalších aktivít spojených s poznávaním, gastronómiou, históriou, turistikou.
Súčasťou akcií je bohatý sprievodný program – grilovačka, výlet na Korčulu, rozlúčkový večer.

BEZPEČNOSŤ

Wingfoiling je pri dodržiavaní základných pravidiel veľmi bezpečný šport. Moderný postup učenia kitefoilingu, veľkosť skupiny, výstroj a bezpečnostné doplnky sú zárukou bezpečnosti a zábavy. Naše vlastné motorové člny sú vyhradené pre účely kurzu a vždy pripravené pomôcť.

UBYTOVANIE

Bývať je možné priamo v centre diania, pár metrov od nášho centra.

Najobľúbenejšie je bývanie v moderne zariadených mobilných domčekoch priamo v kempe. Tieto domčeky vám vieme rezervovať bez navýšenia ceny a v prípade potreby využiť naše nadštandardné vzťahy s majiteľom domčekov – firmou Adriatic Kampovi – a rýchlo vyriešiť prípadné problémy.

Ďalšia možnosť je bývanie vo vlastných stanoch/ kemperoch priamo v kempe, alebo v apartmáne vo vzdialenosti cca 7 min chôdze od pláže

DOPRAVA

Na Pelješac sa dostanete autom, autobusom, alebo lietadlom. Celková vzdialenosť po ceste je cca 890 km, pri využití trajektu z mesta Ploče. Lietadlom pristanete v Splite, alebo Dubrovníku a môžete pokračovať po ceste, alebo po vode do cieľa. Autobus vás v mesiacoch júl a august vyzdvihne v Bratislave a dovezie až na miesto.

STRAVA

V mobilných domčekoch je pripravené potrebné vybavenie na varenie. V blízkom okolí je viacero veľmi príjemných miestnych reštaurácií slušnej kvality. Priamo v kempe je tiež obchodík so základnou ponukou potravín, v neďalekom Orebiči potom supermarket, aj rybí trh

POISTENIE

Doporučujeme každému mať cestovné poistenie, vrátane liečebných nákladov, aj keď dnes je Chorvátsko súčasťou EÚ.